Din Trafikkskole

Din Trafikkskole ble etablert i 2003 og drives i dag av Martin Brekke og Bengt Ola Bolsøy. Vi er stolte av å være regionens eneste tilbyder av intensivkurs på bil, MC og tilhenger. Vi liker å fornye oss og var tidlig ute med lappen for automatgir og elbil. Vi vokser stadig og har i dag avdelinger sentralt i både Stavanger, Sandnes og Hinna. Ta kontakt.
 

Holdning

Hos Din Trafikkskole skal vi virkelig se og forstå våre kunder, deres ønsker og nivå. Med god kommunikasjon og erfarne lærere skal fremdriften i undervisningen være så rask som mulig, uten at det går utover grundigheten i opplæringen og elevens selvstendighet. Vi har et godt arbidsmilljø og drives av ekte glede over å lære bort til andre.
 

Fraværsregelen

Strengere krav om fravær på skolen krever større innsats og strammere planlegging hos oss som trafikkskole. Vårt motto er "Vi kjører når du kan" og med nøyaktig planlegging og høy fleksibilitet får vi sammen til en god opplæring som tar hensyn til skolegang og andre gjøremål.


Lærerne

Din Trafikkskole består av 16 engasjerte lærere. Sammen er vi en positiv gjeng som alle hjelper hverandre der det trengs for at våre kunder skal oppleve god stemning og seriøs opplæring. Se våre lærerne her.
 

Kjøretøy

God kjøreopplevelse og opplæring skjer best i gode biler. Din Trafikkskole vil fremover prioritere Volkswagen, Audi og Skoda men har i dag også flotte biler fra Mercedes, BMW og Volvo. Med dette brede utvalget er det lett for våre kunder å finne seg til rette i et kjøretøy som de kan være med å bestemme. 


 

Noe du lurer på?