Tips: Nødblink

Vi i Din trafikkskole ønsker å dele våre erfaringer med deg! Nå setter vi fokus på nødblink, et signal som bør brukes til mer enn bare ved motorstopp og ulykker. I andre land er det f.eks. vanlig å bruke nødblink hvis trafikken stopper opp på motorveien, for å vise bilene bak at de må senke farten. Vi oppfordrer alle her hjemme til å gjøre det samme. Slik unngår vi påkjørsel bakfra og får en tryggere trafikk på motorveien.


Intensivkurs

Intensivkurs

Som første og eneste trafikkskole i Stavangerregionen tilbyr vi intensivkurs for bil og MC. I tillegg har vi intensivkurs for moped og tilhenger. Intensivkurs for bil starter med en kartleggingstime der vi ser ditt nivå og finner ut hva som passer deg. Ta kontakt for en hyggelig prat og mer informasjon om intensivkurs.


Fraværsregelsen

For å unngå fravær fra skolen bør opplæring begynne tidlig. Den beste veien til førerkortet er å begynne når eleven er 16 år. En kombinasjon av opplæring ved trafikkskole og privat øving og mengdetrening vil både være økonomisk og gi et godt læringsutbytte.  Vi avtaler møtested der eleven ønsker. Vi tilpasser opplæringen etter elevens nivå. Dette har gitt gode resultater og fornøyde elever.