Intensivkurs

Ta kontakt for en hyggelig prat og mer informasjon om intensivkurs. Bruk kontaktskjemaet eller ring 464 22 022.

Som første og eneste trafikkskole i Stavangerregionen tilbyr vi intensivkurs for bil og MC. I tillegg har vi intensivkurs for moped og tilhenger. Intensivkurs for bil starter med en kartleggingstime der vi ser ditt nivå og finner ut hva som passer deg.

MER INFO: BIL - MC - TILHENGER - MOPED
 

 

Interessert? Ta kontakt:Bil – fra 7 dager

Kurset blir individuelt tilpasset den enkelte kunde og koster fra kr. 19080,-. Denne prisen er et eksempel med 4 kjøretimer, 2 veiledningstimer, sikkerhetskurs på bane og sikkerhetskurs på vei. Førerprøven kan tidligst tas 3 virkedager etter siste obligatoriske opplæring. For å gjennomføre dette intensivkurset, må du på forhånd har øvelseskjørt mye slik at din kjøretøybehandling er automatisert.

Dette finner vi ut gjennom en kartleggingstime ved påmelding. På grunnlag av denne timen vil vi kunne si om intensivkurs er riktig for deg. Hvis ikke kan vi skreddersy et eget opplegg. Du må ha trafikalt grunnkurs, teorieksamen bør være tatt på forhånd og du må beherske norsk eller engelsk flytende. Vi kan ikke garantere at du er klar for førerprøve etter gjennomført kurs. Tilleggstimer kommer i tillegg. Bestillingsbekreftelse kommer pr. mail.

Bruk kontaktskjemaet for mer informasjon og påmelding.


MC – fra 9 dager  

Kurset inneholder 13 kjøretimer, 2 veiledningstimer, sikkerhetskurs i presis kjøreteknikk og sikkerhetskurs på vei. Obligatorisk teorisamling, teorieksamen og førerprøve kommer i tillegg. Førerprøve kan tidligst tas tre dager etter siste obligatoriske opplæring. Dette er avhengig av at du har bestått teorieksamen og trafikkstasjonens kapasitet.
Opplæringen er målstyrt og det kan hende du trenger mer opplæring enn det "pakken" inneholder, da kommer det i tillegg. 


Vi krever at du har en viss kjennskap med tohjuls kjøretøy. Du må også ha gjennomført obligatorisk teorisamling, som du selvsagt kan ta hos oss. Er du i tvil om dette er noe for deg kan du avtale kartleggingstime. Du må ha sertifikat på lett motorsykkel eller bil fra før. I tillegg må du beherske norsk eller engelsk flytende. Du får bekreftelse på bestilling pr. mail.

Bruk kontaktskjemaet for mer informasjon og påmelding.


Moped – kommer...Bruk kontaktskjemaet for mer informasjon og påmelding.


Tilhenger B96 – fra 1 dag

Meld deg på her, så tar vi kontakt for å avtale et tidspunkt som passer deg. Pris: 5.330,-