Informasjon til foreldre
 

Vår primære kontaktinformasjon er:


Dialog

For Din Trafikkskole er det viktig med god kommunikasjon og at dere som foreldre enkelt kan holde dere oppdatert på fremgang i elevens opplæring. Når elevene starter hos oss får de en bruker i TABS, som er et selvbetjent system hvor det er enkelt å bestille/avbestille kjøretimer, se opplæringsplan, betalinger og bestille SMS-varslinger. Dette kan dere som foreldre også enkelt få tilgang til. Dere er velkommen til å kontakte oss dersom dere har spørsmål om kjøretimer eller har andre ting dere lurer på.
 

Fraværsregel på videregående skoler

For å unngå fravær fra skolen bør opplæring begynne tidlig. Den beste veien til førerkortet er å begynne når eleven er 16 år. En kombinasjon av opplæring ved trafikkskole og privat øving og mengdetrening vil både være økonomisk og gi et godt læringsutbytte.  Vi avtaler møtested der eleven ønsker. Vi tilpasser opplæringen etter elevens nivå. Dette har gitt gode resultater og fornøyde elever.

Trafikalt grunnkurs

Før eleven kan begynne å øvelseskjøre på en trafikkskole eller privat, må trafikalt grunnkurs gjennomføres. Vi har oppstart på dette ca en gang pr mnd. Påmelding her.
 

Gratis informasjonsmøte

I samarbeid med Statens Vegvesen inviterer vi deg som foresatt til informasjonsmøte om øvelseskjøring. Tema vil være føreropplæring, øvelseskjøring og mengdetrening. Møtet er gratis og dere vil få utdelt L og speil til ledsager til bruk ved egentrening. Ta kontakt for avtale om tidspunkt.
 

Fokus på teknikk og holdning

Vi er opptatt av at kjøreopplæring skal være en positiv opplevelse. Våre dyktige og engasjerte trafikklærere har som mål at elevene skal bli ansvarlige sjåfører og bidra til å lære dem å ta gode valg i trafikken. Vi ser på holdningsskapende arbeid som en viktig del av jobben vår og ønsker å bidra til å komme nærmere nullvisjonen.